[Web katalógus] [Fürdőszoba bútorok] [Csempe] [Fürdőszobai kiegészítők] [Magyarországi piac] [Kapcsolat]

1998-ban megalakul a Casaviva Kft., azzal a céllal, hogy a burkolóanyag piacon nagykereskedelmi tevékenységet folytasson. A kezdeményezés tulajdonosaink egy évtizedes magyarországi tapasztalatából indul.

Megalakulásunk évében cégünk tevékenysége a csempeüzlet egy részére helyezi a hangsúlyt és arra, hogy megbízható és teljeskörű szolgáltatást biztosítson partnereinek. Ezért döntünk úgy, hogy teljességgel a kerámia díszcsíkokra specializálódunk.

Üzleti stratégiánk az, hogy egy az egész országra kiterjedô viszonteladói hálózaton keresztül próbáljuk lemérni a hazai piac igényeit és tesztelni termékeinket, megszerezve így a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy kínálatunkat folyamatosan bővítsük és a nagy áruházakkal is dolgozni kezdjünk. Ma már elmondhatjuk, hogy kínálatunk több mint 100 féle termékből áll és viszonteladói partnereink körébe tartozik több nagyáruház országos üzlethálózata is.

Cégünk alapvetô üzletpolitikája a partnerek teljes körű, gyors, pontos és minôségi kiszolgálása, azzal a  stabil és megbízható háttérrel amelyet több 10 millió forintos állandó raktárkészletünk biztosít, neves olaszországi és spanyolországi gyárak választékából.

A kerámia díszcsíkok az egyik legnagyobb spanyolországi díszcsík és lábazati elem gyártó - névszerint a castellóni Grupo La Pinosa - termékei, amelyeket kizárólagos importőr és forgalmazó minőségben értékesítünk.

Állandó raktárkészletünk mintegy 500 ezer darab díszcsík és lábazati elem, több mint 100 féle modellből áll:


5 x 20 cm-es méretben 30 féle szerigrafikált, üvegmázas díszcsík
6 x 20 cm-es méretben 38 féle szerigrafikált, üvegmázas díszcsík
7,3 x 20 cm-es méretben 7 féle szerigrafikált, üvegmázas díszcsík
5 x 20 cm-es méretben  5 féle domború, szerigrafikált üvegmázas díszcsík,
2,5 x 20 cm-es méretben 5 féle domború, szerigrafikált, üvegmázas díszcsík
3 x 20 cm-es méretben 18 féle szerigrafikált, üvegmázas díszcsík
8 x 31,6 cm-es méretben 6 féle lábazati elem
7 x 7 cm-es méretben 21 féle padlódekor

Csempe, padlóburkolólap és fürdőszoba bútor választékunk több olaszországi és spanyolországi gyár termékeiből áll, amelyeket szintén folyamatosan készletezünk.

Fürdőszobai kiegészítőinket a kitűnő minőségű Valentina Ratti Creazioni által tervezett, piacvezető és nagy hagyományokkal rendelkező olaszországi gyár választékából állítottuk össze.